Dröm, rop & hjärtklappning

Den senaste veckan har något knasigt hänt mig två gånger. Vaknade en natt av att någon ropade mitt namn. Trodde att det var J. Jag flög liksom upp ur sängen och ropade ”ja?” tillbaka, kände efter på J:s sida i sängen och insåg att han var där. Han vaknade också och jag förklarade, jag hade värsta hjärtklappningen. Låg och lyssnade en lång stund och tänkte att barnen ju aldrig skulle ropat mitt förnamn utan ”mamma”. Det var ganska obehagligt faktiskt.

Natten till fredag hände det igen. Det lät verkligen som J:s röst när jag hörde mitt namn ropas. Men han är ju i Italien… Även denna gång svarade jag och flög upp ur sängen. Det känns inte som om något jag drömde, men väldigt märkligt. Det måste ju trots ha varit något jag drömde, och jag blir nyfiken på vad det kan betyda. När jag googlar det är det dock inget bra utan snarare att något dåligt är på väg att hända och jag ska vara uppmärksam. När det är en familjemedlem som ropar kan det tydligen betyda att de behöver min hjälp.

Mina kollegor skojade om att det inte brukar spöka i nya hus, men vem vet 🙂

Har du drömt något återkommande någon gång? Brukar du vakna av drömmar? Tror du på drömtydning?

4 reaktioner på ”Dröm, rop & hjärtklappning

  1. Men så läskigt. Jag hade nog blivit väldigt rädd. Och ska vi prata om att spöka i nya hus så kan det visst göra det. I mitt hus jag hade spökade det, men även på ett annat ställe som var helt nybyggd.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s