Sol, frost & energi

I lördags vaknade jag upp till ett fantastiskt ljus. Det glittrade av frost och solen sken – bra kombo!
Det var inte svårt att känna motivation till en lång runda i skogen med den fyrbenta fluffiga.


Sedan var det fullt ös resten av dagen! Hur mycket energi kan tre 11-åringar ha??! Det spelades basket & pingis, det klättrades på ”bergsväggen” bakom huset, det byggdes pappersflygplan som kastades ner från ”berget”, det lektes kurragömma och tagen. Och så lite basket igen. Och pingis osv.

Jag tror att jag imponerade lite med mina pingis- & basketresultat 🙂 De räknade nog ut mig eftersom jag började lite sämre men sedan bara plockade poäng efter poäng ha ha! Det är så enkelt att spela lite 21 (basket), det känns bra både att vara lite aktiv och engagerad. Och tror nog att vi villhöver se över möjligheterna att köpa någon typ av pingislösning till kommande säsong 😀


Mellan varven fick jag faktiskt till lite häng i den där blåa fåtöljen och några kapitel i Läckbergs bok. Kan faktiskt bocka av 4 av 5 punkter på min lista inför helgen. Läste, hängde med kidsen, käkade popcorn och gick långrundor i skogen. Det enda jag inte gjorde var att plöja någon serie och det tycker jag inte gör något. Det finns andra tillfällen för det och jag är mer nöjd att jag fick till lite lästid.

Det var trötta killar som åkte med hem i söndags. De var helt slagna av lördagens aktiviteter och jag gissar att alla sov gott i sina egna sängar!

8 reaktioner på ”Sol, frost & energi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s