Massage, glow & kärlek

Förra veckan hade jag en tid för ansiktsbehandling. Dubbelt lyxigt, eftersom jag hade ett presentkort så det kändes i princip gratis 🙂 Jag har (peppar, peppar) inga större bekymmer med huden i mitt ansikte så det var liksom bara ren njutning att ligga där och bli ompysslad!

Det är så lätt att bara rusa på i vardagen och inte stanna upp och ge sig själv lite kärlek. Men jag kände mig verkligen glad och nöjd när jag gick därifrån. Och jag kände mig väldigt ”glowig” 🙂


Jag är ganska duktig på att boka in mig själv på regelbunden massage. När jag är där bokar jag alltid nästa tid, då blir det verkligen av. Jag ser det som underhållning av min kropp. Visst är det väldigt skönt men det är framförallt för att jag ska slippa gå till kiropraktorn på akutbesök med riktigt ont som jag underhåller med massage.

Och nu är vi ju bara inne på vecka 5 av detta året (och första veckan var jag i fjällen) men so far har jag varit schysst mot mig själv och hållit mig till min träningsplan.


Är du bra på att planera in saker för dig själv och ditt välmående?
Vad är nästa sak du ska göra göra för dig själv? Jag ska åka och kika på ett par nya träningsskor 🙂

7 reaktioner på ”Massage, glow & kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s