Januari

Jag har bestämt mig för att fortsätta med mina månadssammanfattningar. Det blir lite aha för en själv att påminnas om vad som faktiskt hänt. Så här kommer årets första sammanfattning – vad hittade jag på under januari:

♥ Inledde månaden i Björnrike med vänner.
♥ När vi kom hem avslutade vi julledigheten med bowling och schnitzel
♥ Kom igång bra med träning. De måste vara chockade på gymmet 🙂
♥ Vi hade en fin urnsättning för svärfar med efterföljande middag.
♥ Var på bio med hela lilla familjen.
♥ J skadade revbenen…
♥ J & jag tillbringade ett dygn på Ystad Saltsjöbad. En ljuvlig julklapp 🙂 Extra ljuvlig för mig som även fick J:s massagetid eftersom han var skadad.
♥ Vi var på en japansk världsmiddag med riktigt god mat. Och trevligt sällskap som vanligt förstås 🙂
♥ J drog till Italien för skidåkning medan kidsen och jag drog till Solsidan. Det var alldeles för länge sedan vi var där!
♥ Jag var på ansiktsbehandling & blev ompysslad. Mycket härligt!


Hittade du på något speciellt i januari?
Nu ser jag fram emot en massa i februari!!! Har mycket kul på agendan!

16 reaktioner på ”Januari

 1. Det var en minst sagt händelserik månad du har haft må jag säga!😄 Vilken bra idé att sammanfatta varje månad. Jag funderar på om det vore nåt för mig att göra, men min lista skulle inte bli fullt så innehållsrik😆

  Gilla

  • Gör det! Det viktiga är inte antal punkter utan att man faktiskt inser vad man hittat på eller varit med om. Ibland tänker man att man inte gjort något särskilt men när man sedan punktar upp det blir det en del.

   Gilla

 2. Sammanfattade också, men blev inte alls lika mycket för mig. När du skriver det så kom jag på att jag också kostade på mig en massage under januari. så skönt,

  Gilla

 3. Wow, vilket härligt januari. Året har börjat riktigt bra! Nu taggar vi på för ett minst lika bra februari.
  Själv var vårt januari riktigt händelserikt med Rockabilly konsert, bio två gånger, varav engalapremiär i 20 tals anda. Nötknäpparen balett, vinprovning och födelsedagslunch på stan och en middag också….jösses nu har verkligen året startat med bravur.
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s