Vardag, tulpaner & tjejmiddag

Så har det gått en hel vecka sedan sist jag tittade in här. Eller nu ljuger jag lite, jag HAR tittat in flera gånger men inte känt att jag haft något att skriva om. Vardagen har bara tuffat på. Barnen har diverse aktiviteter som de behöver skjutsning till & från, jag har själv tränat ett par gånger och så har det varit lite andra bestyr i veckan.


Nu är jag dock på väg till Lund för att träffa mina äldsta vänner och käka middag. Det var otroligt länge sedan vi sågs så vi lär ha mycket att prata om 🙂

Nu när vi bor nere i stan är det helt självklart att ta tåget, på gamla stället blev det oftare bil eftersom det annars ändå var en strecka till stationen också. Känns så lyxigt att bara gå över bron och sätta sig på tåget nu!

Hemma ska man & barn få rå om varandra lite. Med tanke på att J reser en del i jobbet och det är en hel del mässor den här perioden är det vanligare att det är barnen och jag som tillbringar en fredag ihop utan mannen.


Imorgon är det en stor dag för L som ska göra sin debut på scen som sing/songwriter! Tre egna låtar ska hon stå på scen, låtar som hon skrivit både text & musik på. Det ska bli sååå spännande eftersom vi inte ens fått höra alla låtarna innan! Telefonen ska vara laddad och jag får nog packa med mig näsdukar för jag är såååå blödig av mig ♡

5 reaktioner på ”Vardag, tulpaner & tjejmiddag

  1. Man blir lite bortskämd med att ha nära till t.ex kollektivtrafiken. Här går man bara utanför dörren och sen tar jag mig runt stora delar av Göteborg utan byten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s