Champions of rock!

I söndags var det dags för det sista repet inför Champions of rock på fredag! Då ska jag stå på scen i Malmö tillsammans med Peter Johansson och sjunga Queen-låtar!

Ja, det är ju inte bara jag som ska stå där på scenen, vi är 70 stycken i en gigantisk kör som ska backa upp Peter och Jenna Lee-James (som spelat i musikalen Queen i London tillsammans med Peter i många år tillsammans).

Tyvärr missade jag repet då jag inte kände mig ok i halsen. Heshet och hosta började göra entré. Insåg att det var många andra som också missade repet av ungefär samma anledning så jag antar att det är vabruari som spökar. Fast det är jag som är krasslig, inga barn (peppar, peppar).


Nu hoppas jag bara att den här förkylningen (som det utvecklats till) går snabbt över! För den här konserten ska bli grymt skoj och fantastiskt spännande! Jag har aldrig varit med på en sån här stor produktion tidigare och var såå glad när jag blev utvald att få vara med. Vi är ett gäng som träffats några gånger för att öva tillsammans, annars över man bara på hemmaplan innan det är dags. Det är olika personer i körerna på de olika konserterna i Sverige, eller vissa är med i flera städer.


Dresscoden är rockigt, svart med gulddetaljer. Jag har köpt nya skor som jag verkligen behöver gå in ordentligt nu de sista dagarna. jag behöver öva på den sotade makeupen, ha ha och jag behöver sätta koreografin och verkligen bara mata texterna och stämmorna så att de sitter i muskelminnet.

När det är dags på fredag hoppas jag kunna njuta och jag håller tummarna att jag inte är allt för nervös (och att rösten håller!). Vill ju kunna njuta av glädjen att stå där på Malmö Arena och inte minnas att jag hade black out.


Så japp, Queen går på repeat här hemma även om jag just nu inte har rösten att sjunga med. Lite kul att av nio låtar jag ska sjunga på hade jag aldrig hört tre av dem!

Har ni några huskurer mot hosta så bring it on!!

8 reaktioner på ”Champions of rock!

  1. Peter är en duktig sångare och dessutom riktigt trevlig privat. Queens låtar är inte min grej plus att jag hört dem så de sprutar genom öronen då ex:et åkt på turne med Queengäng flera gånger. Kul grej ni ska göra i alla fall. Ha så kul

    Gilla

  2. Åh vad roligt att få en sådan utmaning och ära. Jag sjunger i kör här i byn och tyckte det var mäktigt att bara stå på liten scen och ha allsång med byfolket. Att stå i en sådan kör med en stjärna framför låter ju hur härligt som helst. Önskar dig lycka till och krya på dig.

    Gilla

  3. så roligt och spännande, det är ju kul att sjunga i kör..hoppas att förkylningen blir ok tills dess..jag brukar dricka varmt citron och ingefärste (starkt) med honung mot hosta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s