Kärlek, chai & choklad

Mitt fina, fina gäng ♥ Med tanke på min förkylning har jag inte lämnat huset på några dagar, bortsett från några smårundor med den fyrbenta fluffiga i området. Som tur var hade jag fixat några småpresenter till familjen innan, men jag kunde inte överraska dem med någon extra god frukost eller liknande.


Jag gjorde det lilla jag kunde, som att duka lite fint till middagen. Tur att jag har en massa hjärtigt i mina gömmor 🙂
J kom hem med en superfin bukett med mörka röda rosor. R kom hem med choklad som han köpt på Ica efter skolan & L överraskade både mig och brosan med chailatte från Espresso house. Så lyxigt och omtänksamt av alla ♥


Jag tycker väl egentligen inte om när saker blir allt för kommersiella, men jag gillar teman och jag tycker att det är fint att bli påmind om att berätta för nära och kära vad de betyder. Något som man så klart kan och bör göra vilka dagar som helst, men visst är det bra att bli påmind ibland!

Nu är alla hjärtan nedpackade igen och det är dags att börja fundera på pyntet inför firandet av vår 17-åring i helgen! Jag hoppas bara att jag frisknar till så att jag kan åka och fixa lite för just den typen av pynt har jag inte så mycket av i gömmorna 🙂

5 reaktioner på ”Kärlek, chai & choklad

  1. Jag är lite kluven till dessa kommersiella dagar men samtidigt så bangar man ju inte dem. Vi åt gott och mumsade choklad och gelehjärtan här hemma och barnen fick små presenter. Själv låg jag mestadels på soffan och mumsade choklad. Har fått order att ta det superlugnt i två dagar efter mitt ingrepp med hudförändringen

    Gilla

  2. Så mysigt att alla ordna något fint till varandra. Jag är lite kluven till dess kommersiella dagar, det kan blåsas upp så stort och verka som ett överhängande måste men samtidigt är det fint med påminnelsen att visa nära och kära hur mycket de betyder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s