Veterinär, operation & hosta


Ja men oj, den här dagen blev inte alls vad vi hade väntat oss. Upptäckte under förmiddagen att den fyrbenta fluffiga började bete sig lite konstigt, men förstod inte vad det var. När jag skulle gå på lunchrundan med henne insåg jag att det inte såg bra ut i baken så J kontaktade direkt veterinären. Fick direkt flashbacks från för snart två år sedan…

Hade tur och fick komma dit direkt efter lunch och det blev operation på en gång. Har verkligen inte märkt av att W haft några problem, att hon slickat mycket eller liknande, så blev väldigt överraskad när allt hände så fort. Men tack och lov att det hände nu och inte nästa vecka när vi alla ska vara bortresta på sportlovet!


När J kom tillbaka med W bar vi upp henne från garaget och la henne i soffan. Hon har knappt lyft på huvudet sedan dess och det gör så ont i magen av att se henne så ynklig. Nu blir det nog en tuff natt och jag förbereder mig på att ligga på soffan med henne.

Men ska man se något positivt med dagen är det att min hosta verkar ha dämpat sig lite och jag hostar inte alls lika intensivt längre.

8 reaktioner på ”Veterinär, operation & hosta

  1. Nä men stackarn liten. Kan inte vart lätt för henne samtidigt hade ni tur att ni kunde fixa det på 1 gång 🥰 hoppas hon kryar på sej fort.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s