Birthday girl

Idag är det hennes dag – L, min dotter, min förstfödda, min stjärna! 17 år idag – det är ju inte klokt! Det var alltså en lördagskväll för 17 år sedan som vi lämnade vännerna hemma hos oss och blev skjutsade till bb 😀


Eftersom hon har ”oturen” att alltid fylla år på sportlovet firar vi i princip aldrig hennes födelsedag hemma. Tyvärr, inte ens ofta tillsammans som familj heller. Förra året tillbringade L och jag hennes födelsedag till större delen på ett flyg mot New York tex.

I år har grabbarna hunnit dra till Österrike men vi ”tjejer” firade på hemmaplan. Jag väckte henne med sång, paket & grabbarna på FaceTime 🙂 Sedan var det full fart med att förbereda en brunch för kompisar.


Jag hade gjort ett litet brunch-bingo och det kryssades vilt samtidigt som de åt av scones, amerikanska pannkakor, paj, kycklingspett, frukter & bär, samt smoothies & kladdkaka. Lite av allt alltså! 🙂

Det är en nöjd nybliven 17-åring som nu sitter på sitt rum och roar sig med sin ena present. Givetvis i musikens tecken 🙂 Själv är jag något trött efter de senaste dagarna och planerar att bara sitta i soffan en stund.. När dottern är nöjd och glad är jag nöjd och glad! ❤


Tänk att jag är mamma till en 17-åring!?!

3 reaktioner på ”Birthday girl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s