Eyeliner, glitter & Queen

Jag trodde nästan att det inte skulle bli av. Det hände lite för mycket de sista dagarna förra veckan. Min hosta ville inte ge med sig, den fyrbenta fluffiga W blev akut opererad, stormen Otto gjorde sig känd, grabbarna i familjen åkte till Österrike och jag skulle rodda allt för att kunna vara med på Champions of rock. Som jag sett fram emot och övat till i flera månader.

Men i torsdags var jag gråtmild av stress och trötthet. Den enkla vägen hade varit att bara ta beslutet av meddela att jag inte skulle stå där på scenen i Malmö. Men jag ville inte ta det beslutet! Så efter lite omplanerande och fixande så kom jag till Malmö. Och jag stod på den där scenen! Och det var sååååå kul!


Fick skjuts ner till Malmö och vi var ett gäng förväntansfulla tjejer som anslöt till en gemensam lunch innan vi blev insläppta på Malmö Arena och visade backstage. Efter en genomgång och provuppställning på scenen hängde vi mest i vår ”loge”, dvs ett omklädningsrum. Jag har aldrig sett så mycket svarta kläder, svart eyeliner, glitter & skinnimitation på en och samma gång! Det var till och med glitter på toapappret inne på toa 😀 Det var en härlig stämning och alla var glada och såg fram emot kvällen. Som sedan gick alldeles för fort! Hann knappt mer än att gå upp på scenen innan det var dags att gå av!


Jag vill göra det igen! Gärna imorgon 🙂 Eller nja, om jag får välja vill jag gärna få tillbaka min röst helt och hållet för den där envisa hostan släppet visst inte sitt grepp. Fördelen med att det var dålig medhörning på scenen var att jag inte hörde om jag satte alla toner eller ej – men det kändes iaf bra, ha ha!

Det var en fantastisk upplevelse att stå där på scenen som en bastant körvägg bakom Peter Johansson! Han är en grym sångare och många av Queens låtar är jätteroliga att sjunga. Utmanande, men det är ju det som är extra kul. Nu håller jag tummarna för att Hanna Rydmans körensembler snart släpper fler arrangemang jag kan söka till. Jag kommer att söka allt, haha!

9 reaktioner på ”Eyeliner, glitter & Queen

  1. Vad roligt att det blev av, att du slapp att ringa återbud. Det hade nog vart jättetråkigt för din del men det behöver du inte fundera på nu. Såååå roligt att det var kul och att du gärna gör det igen =)

    Gilla

  2. Ohh vad roligt och vilken upplevelse, extra roligt att piffa sig extra med svart glitter och eyeliner, lösfransar? Peter är verkligen jättebra. Hoppas att hostan snart ger med sig.

    Gilla

  3. Men sååå himla roligt!!! Jag skulle också ha velat vara med där på scenen, med svarta och glittrande skinnimitationskläder och sjunga – fylld av eufori😄 När man får den möjligheten kan varken stress eller krämpor hålla en från scenen😂 Du var väldigt fin måste jag också säga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s