Sportlovsplaner, musikaler & skidor


Förra året åkte grabbarna i familjen till Österrike för att åka skidor på sportlovet. De hade det toppenbra. Dottern och jag åkte till New York men hade det tyvärr inte riktigt lika bra… I år vågar vi oss på en ny resa. Grabbarna valde St Anton igen och hoppas på en lika bra skidresa. L & jag väljer London och gör ett nytt försök med ett antal musikaler.


Vi var ju i London på höstlovet och då såg L & jag musikalen ”& Juliet” som vi båda uppskattade. Mest var det ju musiken som var rolig att höra – bara låtar av Max Martin 🙂

Eftersom vi betade av all möjlig sightseeing i höstas har jag lovat L att jag inte ska dra med henne på något sådant eller några museum 🙂 Vi ska bara göra saker som hon också vill göra: shoppa, fika och då givetvis gå på musikal. Vi har köpt biljetter till två föreställningar och nu håller jag tummarna stenhårt att alla håller sig friska denna gången. I New York blev det ju en flopp med våra biljetter till Wicked som vi inte fick pengarna tillbaka för..


Grabbarna åkte redan i fredags, och nu är det dags för oss! London – here we come!

14 reaktioner på ”Sportlovsplaner, musikaler & skidor

  1. Jag älskar London och hade gärna hängt med er i väskan. Punks not dead säger jag som är en gammal coopare, DVS en som gillar både punk och synt musik Depprockare skulle man kunna kalla dem.

    Gilla

  2. Jag älskar London, har varit där så många gånger. Bland annat firade jag min 50-års dag, och ett år senare gjorde maken detsamma. Häftiga upplevelser som finns i minnet för alltid. Hoppas er vistelse blir bäst på alla sätt.

    Gilla

  3. Härligt att ni inte är låsta vid att alla måste åkta till samma ställe. Verkar som att ni fokuserar mera på att alla skall ha kul med sina intressen, stämmer det? Här får vi vänta ännu en vecka på sportlov

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s