London, Book of Mormon & noodle soup

Igår ringde klockan 4 på morgonen, nej på natten. Fyra är inte morgon, det är mitt i natten! Hade så klart haft lite svårt att sova eftersom det blåste på ganska mycket och jag var orolig att det skulle påverka antingen tåget eller flyget. Men det gick bra, vi tog oss över vår lilla bro i kraftig motvind, satte oss på tåget och klev av på Kastrup, L & jag. Flyget gick med en väldig fart, landade nästan en halvtimme innan planerad ankomst I London – fördelen med kraftig vind antar jag.


Vi tog oss hyfsat smidigt till hotellet och lämnade av bagaget innan vi begav oss ut på stan. Tyvärr är vi emellanåt riktigt dåliga på att fatta beslut, oftast när det har med mat att göra. Så vi gick och gick innan vi äntligen köpte lite lunch på en matmarknad i närheten av Carnaby Street i Soho.

På kvällen valde vi ett nudelställe, Kung Fu noodle, som var mycket populärt. Menyn var otroligt enkel men otydlig 🙂 så vi chansade utan att riktigt veta vad vi valt. Det blev helt ok, inte alls som i NY förra året när vi fick in två skålar som mest påminde om diskvatten…


På kvällen var vi på resans första musikal – Book of Mormon. Ingen av oss visste riktigt vad den skulle handla om så vi hade inga speciella förväntningar. Vi tyckte båda att det var en bra musikal, mycket skratt, men också lite grov emellanåt. Känns inte ok att prata om att våldta bebisar… Även om det fanns en djupare tanke och budskap.

Det satt en man några rader bakom oss som skrattade så bullrande högt att jag aldrig hört något liknande. Han tyckte verkligen att det var kul rolig musikal 😀

Jag hade gärna sett Book of Mormon när den sattes upp i Sverige för några år sedan, då med Per Andersson & Linus Wahlgren mfl.

Supertrötta (det tar på krafterna att stiga upp klockan 4…) återvände vi till hotellet och var nöjda med vår första dag i London.

2 reaktioner på ”London, Book of Mormon & noodle soup

  1. Oj, då flög ni verkligen fort, skönt att vara framme ännu tidigare än beräknat, då fick ni lite extra tid i staden. Det lät inte helt okej med en musikal där de pratas om våldta bebisar näe..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s