Covent garden, Dirty dancing & bubble tea

Dag två i London inleddes med sovmorgon innan vi strosade i duggregn mot Covent garden. Vi försökte oss på lite shopping men var inte så bra på det. L provar en massa saker men det slutar hela tiden med att hon kommer ut tomhänt.


Vi hade en mysig dag, utan några jätteplaner. Strosade lite fram och tillbaka, käkade burgarlunch ute i Covent garden och tog sedan en eftermiddags-bubble-tea på Seven Dials market. Ett häftigt ställe vi bara råkade springa på.


Efter en kort paus på hotellet, då vi passade på att köpa sista-minuten-biljetter till musikalen Dirty dancing, drog vi till Vapiano för att käka lite pasta. L & jag var där i höstas innan vi också skulle på musikal i närheten. Jag valde samma rätt som sist, eftersom jag var nöjd med den. Blev inte alls lika nöjd och hittade inte en enda körsbärstomat på tallriken. Såg inte mycket spenat heller.

Frågade om det verkligen var rätt rätt jag fått, och det var det. Men så kom det fram att de inte fått några tomater från leverantören och att de hade väldigt lite spenat så den var finhackad… Men de bad om ursäkt och gjorde en ny tallrik åt mig, med lite mer smak och mer grädde & ost. OCH gav mig pengarna tillbaka. Otroligt bra service när de tabbat sig, de kunde ju bara sagt från början att de saknade vissa ingredienser.


Sedan blev det Dirty dancing. Det var dock inte så mycket till musikal, utan mer en teater. Med jättemycket dans, med extremt duktiga dansare. Men inte så mycket sång faktiskt. Musiken var mest utan sång på scenen. Föreställningen var en exakt kopia av filmen – skådisarna såg ut som originalen och replikerna var desamma.

Det var en mysig stund, men lite som en dyr bio. Slutscenen var mest musikallik och det bästa på hela föreställningen.


Även dag två får bra betyg av oss. Halva resan gjord, halva kvar. Förhoppningsvis blir det lite mer shopping och musikal 😀

10 reaktioner på ”Covent garden, Dirty dancing & bubble tea

  1. Trist när man förväntar sig att nått skall smaka på ett visst sätt och så fyller det inte alls ens förväntningar. Bra med kompensation men hjälper ju inte alltid själva upplevelsen

    Gilla

  2. Åh jag har sett Dirty Dancing som musikal här i Sverige för ett par år sen och tyckte den var så himla bra med mycket musik och dans, den skulle ni ha sett 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s