Doughnuts, Chinatown & Heathers


London dag tre – och vi började med en promenad mot Chinatown. Råkade passera ett doughnut-ställe som vi inte kunde motså.. God frukost ändå, haha!


Tyvärr blev vårt planerade stopp i Chinatown inte enligt plan då det inte var öppet och inte öppnade på ytterligare 1,5h. Så lång tid var vi inte sugna på att tillbringa i området utan begav oss till Oxford street och lite shopping. Och nu blev det faktiskt lite klädshopping för både & mig.


Vi passade också på att käka lunch på ett wok-ställe som vi spanat in flera gånger. Kul snabbmatsgrej och alltid kul att äta ur ”box” som det ofta görs på tv.


På kvällen tog vi bussen mot området i närheten av Buckingham Palace där vi först käkade på Nandos, ett ställe jag hittat tips om på en blogg. Hade aldrig hört talas om stället innan men det var ett kul ställe, där man, som ofta numera, beställer maten via en app och knappt har med serveringspersonalen att göra. Det var en kedja med  portugisiskt/mocambiquanskt tema där man specialiserat sig på kyckling med olika starka såser och tillbehör.

Sedan blev det resans tredje musikal! 🙂


Heathers var den musikal som L sett absolut mest fram emot. En relativt ung musikal och ingen jag hört talas om innan L började spela musiken för några år sedan. Den är baserad på en 90-talsfilm med Winona Ryder & Christian Slater som jag gissar att jag har sett men inte minns så mycket av…

Vi hade grymt bra platser och det var en mysig liten teater. Kul att det finns så många fina teatrar i London! Vi satt på rad fyra vilket kändes som om vi nästan satt på scenen. L var supernöjd med hela upplevelsen och det gjorde inte saken sämre när skådisarna snabbt kom ut efter föreställningen så att hon kunde få deras autografer i sitt program!


Jag är superimponerad över hur många grymma artister det finns! Och älskar alla detaljer på en musikalscen som gör att man lätt kan förändra scenografin – alla smarta lösningar när man snurrar på möbler eller snabbt förändrar något under ett nummer. Hur någon knappt märkbart fångar upp en kavaj eller hur alla plötsligt får på sig något man inte sett att de burit på. Älskar att allt är så genomtänkt.

Men återigen, wow, så grymt duktiga unga tjejer och killar som står på de där scenerna kväll efter kväll! Och som igår, när de tog sig tid och stannade kvar för att prata med publiken efteråt. Sa det till L, att hon ska minnas det när hon blir känd 😀

9 reaktioner på ”Doughnuts, Chinatown & Heathers

  1. Vad roligt att det var en succé med den musikalen ni såg mest fram emot. Nanto´s med portugisiskt sting vore nåt för mig. Får försöka komma ihåg det när jag besöker London nästa gång! Trevlig kväll!

    Gilla

  2. Vad roligt att få va i london 🙂 jag har vart där 2 gngr 🙂 det finns så mkt man kan se som man inte varit i. Mums med donuts 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s