Choklad, väskor & tågstrul

Sista dagen i London tog vi det lite extra lugnt på morgonen, packade ihop våra väskor och checkade ut för att strosa lite på Oxford street, käka lunch och dricka varm choklad innan vi lämnade city. Vi lämnade våra väskor till consiergen på hotellet och fick ett kvitto.


Det blev en spontan lunch på ett asiatiskt ställe – det blev mycket asiatskt denna resan! Helt ok, men inget wow. Då det var lite trist väder och regn bestämde vi oss för att ta en fika på ett ställe vi fått som tips på Instgram – The Italian Bear Chocolate. Det kändes passande att dricka lite varm choklad med tanke på vädret 🙂 Hade vi gjort vår research lite bättre hade vi vetat att de också serverade lite enklare ”mat” och hade kunnat äta lunch där.


Det var tur att vi tog vars en liten choklad, den ena med ”triple chocolate” för OMG vad det var mäktigt! Triple chocolate-grejen var kul men oj så kladdigt! I princip hade de kladdat på tre olika sorters choklad på kanten på koppen. Och visst var det gott, men det kändes som om det mest var för syns skull och en hel del gick till spillo.

När vi satt och sippade choklad kom solen fram – såklart 🙂 Lagom till att vi skulle lämna London!

Vi tog oss tillbaka till hotellet för att hämta våra väskor – som consiergen då inte hittade… Han letade i flera rum och till slut fick jag följa med honom och leta och då hittade jag väskorna. Jag hann dock tänka igenom vad det påverkade om vi var tvungna att lämna London utan väskor.. Hittade väskorna som stod tillsammans med en väska som inte var vår och fick säga till consiergen att den tredje väskan inte var vår. Då satte han den OCH en av våra väskor, så då fick jag hojta till igen… Puh 🙂 Rena turen att vi kom iväg med våra två väskor, ha ha!


När vi sedan kom till tågperrongen var det strul med tågen till Heathrow så då blev det lite stökigt igen. Hittade till slut någon att fråga och vi fick kasta oss iväg till tunnelbanan istället. Med våra två resväskor.. Men sedan hade vi grymt flyt och tog oss till flygplatsen utan några större missöden. Och efter en film på planet hem landade vi på Kastrup, missade tåget hem med 4 minuter och fick vänta en timme tills nästa gick. Tillbringade alltså fredagskvällen på tåget och klev in genom dörrarna hemma när klockan precis slagit 00.00.

Ytterligare en fullspäckad dag alltså!

3 reaktioner på ”Choklad, väskor & tågstrul

  1. Där kan jag tänka mig att blodtrycket steg lite 🙂 Tyckte chokladen såg god ut, men det kanske är vad du sa att det var mest för dekorationen. Vi är allt sugna på att åka till London igen och det blir inte mindre av alla bilder du har visat oss.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s