Girls just wanna…


Internationella kvinnodagen. En dag för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.

En dag då jag är extra stolt över min dotter och den hon utvecklats till att bli. En person som inte låter andra bli orättvist behandlade, som står upp för att alla ska få vara som de är och som kör sitt eget race. Hon passar inte i någon mall – in a good way! Jag hoppas att hon kommer att fortsätta stå upp för sig själv i framtiden, att hon kommer att lyfta andra men inte glömma bort sig själv på vägen.


En dotter som ger sin mamma en present bara för att uppmärksamma kvinnodagen ♡

4 reaktioner på ”Girls just wanna…

  1. Jag är också otroligt stolt över min dotter. Det är hon som öppnat mina ögon för så mycket, som lärt mig det mesta inom feminismen och som är den som hjälpt mig i min egen personliga utveckling mest. En stor inspiration för mig. Heja våra grymma tjejer!

    Gilla

  2. Min dotter är ännu bara två år, men ingen kan säga till henne om hon inte gillar förslaget, hoppas att den attityden håller i sig när hon bli större, på gott och ont

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s