Solnedgång, stuga & så-planer


Förra helgen åkte vi till vårt andra hus – Solsidan. Det som vi kallar för stugan – trots att vi är fullständigt medvetna om att det inte är någon stuga längre. Det var ju en stuga när vi köpte det för 10 år sedan (januari 2013) och det har liksom bara varit enklast att fortsätta säga stugan 🙂

Möttes av en fantastisk solnedångsvy när vi kommit fram och packat in!


Planerna för helgen var inte många, utan vi ville mest hänga där och ladda batterierna. Det är något visst som händer när vi kommer dit – axlarna sjunker ner lite och det uppstår ett lugn.


Vi fixade lite, såg till att alla gästsängar är bäddade och röjde lite på tomten. R provade sin nya radiostyrda båt den fyrbenta fluffiga blev både duschad och klippt. J bastade och jag hjälpte L att färga håret (flera omgångar). Vi tog sköna, krispiga promenader i sol och bjöd vännerna spontant på grillmiddag.


Ingen ville riktigt åka därifrån i söndags, men tyvärr väntade både skola & jobb 🙂 Och det är väldigt skönt att veta att vi kan åka dit när vi vill. Allt är bara redo för att vi ska komma dit. Ser fram emot att det bara ska bli varmare och varmare för varje gång vi ska åka dit nu. Har lite planteringstankar, men det känns lite stökigt när vi växlar mellan huset och stan och det här under sommaren. Det mesta man planterar brukar ju vilja ha vatten regelbundet 🙂


Nästa gång vi åker till stugan hela gänget blir till påsk. Förra året flyttade vi under påskveckan så då höll vi oss på hemmaplan, men året innan var vi faktiskt på Solsidan under påsken. Innan Corona firade vi ofta i fjällen, förutom 2017 då vi faktiskt var i LA & Vegas med jobbet!

Denna helgen blir det inte stugan, men hoppas på härligt väder med långa promenader, soffhäng och kanske en sovmorgon eller två 🙂

8 reaktioner på ”Solnedgång, stuga & så-planer

  1. vilken magnifik solnedgång. Och vilket härligt ställe ni verkar ha, man blir lugn bara av att titta på bilderna så fattar att ni tris där

    Gilla

  2. Woe vilken fantastisk solnedgång, och va härligt med ett ställe dit man kan åka och slappna av och tanka på energiförrådet 😍

    Gilla

  3. Underbar solnedgång, och vilket fantastiskt läge precis vid vattnet. Förstår ni längtar dit och hoppas påsken bjuder på fint vårväder så ni kan njuta ännu mer. Har ni långt till stugan från stan?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s