Kollegor, massage & trötthet

Så har dagarna rullat på igen. Sonen och maken har varit en runda i fjällen och åkt skidor och kollat till vår fjällstuga lite medan dottern och jag hållit status på hemmaplan. J har nu varit hemma ett par dagar och idag vände han kosan mot Sthlm och båtmässan tillsammans med ena kollegan. Förra fredagen var alla kollegorna på mässan och jag fick sköta mig själv på jobbet men denna veckan är några kvar på jobbet iaf 🙂


Jag är inne i en ganska trött period och vill i princip lägga mig på soffan när jag kommer hem efter jobbet. Och det är lika irriterande varje morgon när alarmet ringer och det är dags att gå upp 🙂 Denna veckan har jag inte varit på gymmet en enda gång pga olika anledningar. Igår var jag tex på massage efter jobbet, vilket passade mycket bra eftersom jag plötsligt fått väldigt ont i ena armen och svårt att lyfta den. Som tur är har jag en duktig massös som tryckte och kämpade på så idag känns det mycket bättre – även om jag är öm efter hennes knipor 😀

Jag är fullständigt medveten om att jag behöver ta mig till gymmet för att komma ur den här tröttheten. Vissa veckor är det bara lite tight att få ihop det när det är utvecklingssamtal och annat inbokat. Imorgon är det kör och även om jag är trött när jag ska dit blir jag full av energi när jag är där. Vem vet, kanske hinner jag med ett träningspass innan också!? Om jag inte måste åka till Malmö och hämta bilen som är på service.. Ja ni ser, vissa veckor alltså!

6 reaktioner på ”Kollegor, massage & trötthet

 1. Det går massa konstiga saker. Hade jag inte betalt för en Pt hade jag aldrig varit på gymmet som jag är nu. Det är tack vare dom jag kommer dit. Det bästa är att ju tröttare jag är ju bättre går passen. Eller så känns det bara så för jag inte har några förväntningar. Precis som du säger så gör ju träningen att man mår bättre, ändå gör man det inte….

  Gilla

  • Tror också att jag upplever det så, om jag är trött innan gymmet brukar jag känna mig oväntat stark när jag väl är där. Är kanske pga förväntningar som du skriver.

   Gilla

 2. Ibland räcker inte tiden till. Du får tänka på denna vecka som en återhämtningsvecka för kroppen 😉 Men man blir så stressad när man inte lyckas hålla sina rutiner och det är andra saker som påverkar det

  Gilla

 3. Känns som du och jag är i lite samma spår just nu, tröttheten hänger över mig liksom och precis som du skriver så skulle jag helst bara ligga på soffan. Tur att viljan är stark så att man får saker gjort trots tröttheten 😅💮

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s