Våfflor, varg & vardagspussel

Lördag kväll och jag har precis landat i soffan med den fyrbenta fluffiga bredvid mig. Barnen och jag har varit ute och käkat asiatiskt så jag är rejält mätt i magen. J är på väg hem från Sthlm där han jobbat några dagar, och jag ska mest försöka hålla mig vaken tills han kommer hem 🙂

Den fluffiga är lite extra trött ikväll eftersom hon varit och träffat halvbrossan och fått busa ute på landet. Dock med viss försiktighet då det varit vargar och hälsat på inte långt därifrån!! Läskigt!


Och läskigt… det tyckte nog W att det var med katten… 🙂 Den var ok när den låg och sov i soffan, meeeen sedan, när den plötsligt var på golvet… då var det konstigt, haha! Hon strosade runt (givetvis med halvbrossans leksak i munnen!) och verkade inte veta vad hon skulle göra. Och när katten plötsligt nös (!) blev det bara för mycket 😀


Vi tvåbentingar blev bjudna på våfflor så jag har sluppit laga mat helt idag! Varken lunch eller middag – så lyxigt! Och gott! Har varit sugen på våfflor men vi har tagit vårt våffeljärn till sommarhuset och liksom glömt att köpa ett nytt hem.

Ofta när jag ”pausat” från matlagning som idag, så blir jag mer pepp att förbereda inför veckan. Och denna kommande veckan behövs verkligen en bra plan för att vardagspusslet ska gå ihop!


2 reaktioner på ”Våfflor, varg & vardagspussel

  1. Så goda de där våfflorna såg ut. Blev riktigt sugen. Ja katter kan vara bra läskiga 🙂 Fast min katt tycker nog att hundar också är bra konstiga hihi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s