Klantigt, klocka & matchat

För någon vecka sedan hade jag lite otur. Eller var lite klantig. Eller en kombo.

Var och handlade, körde självscanning och hade med mig en sån där lite tjockare påse som de flesta mataffärer har numera. Handlade och kom till läsken där det var ett erbjudande för en 4-pack Cola Zero. Hängde matkassen på vänster arm, hivade upp läsken i höger arm och höll scannern i vänster hand. Det var lite tungt och plötsligt hörde jag ett ljud. Ljudet av min klocka som åkte i backen… I stengolvet i affären… Det var tydligt att det inte gick bra… Glaset på min AppleWatch var ett minne blott….


Tyvärr ville inte försäkringsbolaget hjälpa till… Apple skulle ha lika mycket för att ”laga”, eller byta ut som de gör, klockan som en ny kostar, likaså ett sånt där annat företag som lagar mobilglas.

Sedan gick jag och var irriterad en vecka och samtidigt insåg jag hur ofta jag faktiskt kollar på klockan under en dag. Trodde faktiskt inte det. Har ju i princip alltid telefonen nära, men det är liksom inte samma sak när man är van att bara kasta en blick på handleden.


Så jag fick helt enkelt traska iväg och köpa en ny klocka. Irriterande med försäkringsbolaget dock.. Hade förmodligen varit bättre om jag ljugit och sagt att klockan blivit stulen..

Använder du klocka?

Man måste givetvis matcha naglarna med klocklänken, haha! Tur att jag har några olika modeller att variera med 🙂


Vissa har ju olika klockor och byter beroende på outfit. Det har aldrig varit min grej, men därför tycker jag att det är lite kul med AppleWatch där man kan byta ut ”armbandet”. Det kanske inte känns jätteroligt med ett silikonarmband i klatschig färg i alla lägen. Men samtidigt kan det var kul med lite färg på armen om man är neutralt klädd. Jag har några olika varianter att byta mellan. Det ljusblåa köpte jag nu med den nya klockan och det sparar jag lite till våren och sommaren 🙂

13 reaktioner på ”Klantigt, klocka & matchat

 1. Surt! Vad ska man då ha en försäkring till?

  Jag slutade med klocka när jag bodde i Afrika på 90-talet. Det var lixom ingen idé, ingen passade ändå tiden där 🙂

  Det tog många år innan jag använde klocka igen och då blev det en aktivitetsklocka. Men tittar mest på mobilen ändå.

  Gilla

 2. Trist med din klocka, det är inte kul när man är van vid att använda en, jag har en klocka jag nästan aldrig använder, bara vid träningsformer som det inte passar att ha med sig mobilen på..

  Gilla

 3. Va drygt den gick sönder, ja hade de under en period men har inte använt armbandsur på nått år nu faktiskt. 😂❤️

  Gilla

 4. Åh nej va tråkigt med klockan! Jag måste fråga, har ni drulle försäkring? Jag tänker eftersom att dom inte hjälpte till med klockan 😦 Jag använder alltid klocka och precis som du så tittar jag ofta på den även fast jag inte har en digital.

  Gilla

 5. Åååh så tråkigt på alla sätt. Irriterande när sina,saker går i sönder. Trist med motiga försäkringsbolag. Men wellpapp,wellpapp vad är en bal på slottet.
  Jag använder klocka nästan dagligen, känner mig naken utan den. Har en smartwatch med rosefärgad stålrem med strass. Har lite allergi mot silikonremmar. Men häftigt att kunna byta rem, det ger ju en fler möjligheter.
  Kram Kajsa

  Gilla

 6. Jag har en fitbit-klocka, används inte för att kolla tiden mest för att kolla antal steg på kvällen. Finns så mycket klockor överallt, mobilen, dator, mm.

  Gilla

 7. Alltid trist när en tappar och det går sönder. Jag hade Apple Watch 1. Men jag använde den bara i ett par år. Numera använder inte klocka och har inga notiser så det är inget jag vill ha längre. Min man älskar sin!

  Gilla

 8. Men fy så himla tråkigt att klockan gick sönder när du tappade den. Det är konstigt att försäkringsbolaget inte ersatte den, men inte oväntat för vissa försäkringsbolag sätter i system att neka ersättning. Man måste överklaga minst en gång innan dom ger sig och betalar. Jag använde klocka förr, men så fick jag eksem på handleden av metallen och slutade. Men nu skulle jag kunna tänka mig att använda klocka igen för det är andra material i dom nu.
  Både din klocka och dina naglar är fina:)

  Gilla

 9. men nej vad synd med klockan. Tycker ju att försäkringsbolaget skulle i alla fall ersatt med någonting.. Hade själv en paus på många år när jag inte använde klocka, fick inte ha i arbete. Men nu sitter en igen på armen. fastnar inte heller lika lätt med mobilen som jag gjorde innan när jag ”bara” skulle kolla klockan

  Gilla

 10. Varför ha försäkring när de ändå inte hjälper, fan va surt alltså..irriterad man blir. Åhh dina naglar, så fina 🙂 Ha en fortsatt bra dag fina du kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s