Lagerhaus, sinnen & paraplyselfie

Men oj, vad hände? Nästan två veckor sedan jag fick ner mina tankar här! Och inte för att det inte funnits saker att skriva om, för jag har hittat på en massa saker. Nu har kidsen och jag påsklov/ledighet och igår landade vi på Solsidan. NU ska jag försöka berätta om allt jag varit med om den senaste tiden!


Lagerhaus flyttade till nya lokaler och L och jag var på invigningen. En mysig stund med röd matta, godsaker från Waynes, shopping och en liten goodiebag.


Lagerhaus är en sån där affär där jag alltid hittar något, oavsett om jag är ute efter något eller ej 😉 Bra priser & fina grejer. Nu passade jag på att shoppa lite påskrelaterat, kanske någon present eller så…


Efter shoppingen drog jag vidare till övning med Joyvoice. Dock var det problem med strömavbrott i hela skolan där vi övar, så vi fick öva i mörker! Det var en intressant upplevelse, på ett positivt sätt. Var först lite orolig att övningen skulle ställas in, men vår körledare bangar inte för lite utmaningar så vi körde på, först acapella där i mörkret, och sedan med hjälp av en liten bluetoothhögtalare som en kille hämtade från sin bil.

Det var jättehäftigt att sjunga i mörker och eftersom vi har våra texter i telefonerna så gick det jättebra med de små upplysta skärmarna. Det blev ett helt annat fokus när ett av sinnena liksom ”stängdes av”. När man inte såg dem runt om kring sig var det liksom lättare att bara fokusera på sin röst och texten. Häftigt!


På tal om mörker har det annars regnat otroligt mycket.. Tack och lov har vi sluppit det några dagar nu! Nu tycker jag att vi fortsätter med underbar vårsol!!!

4 reaktioner på ”Lagerhaus, sinnen & paraplyselfie

  1. […] det också en resa till Spanien för J så han var inte hemma mycket alls under månaden.♥ Hade strömavbrott under en Joyvoice-övning och det var väldigt annorlunda att sjunga i mörker. Testa!!♥ Hade en […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s