Sjuårig, tant & tidsuppfattning

I måndags fyllde vår fyrbenta fluffiga sju år! 7!! Om någon frågar mig vill jag typ svara att hon är fyra år. Det är så det känns. Som om vi haft henne i fyra år. Time flies!


Åren med pandemin är en grej som påverkar tidsuppfattningen tycker jag. Det var ju nästan tre år (två åtminstone) som lite försvann. När man pratar om något, tex ett resmål eller en restaurang så kan det känns som om man var där förra året. Men så när man tänker efter så var det för fyra år sedan – innan pandemin!


Vår lilla loppa blev firad med både paket och ben och verkade glatt oförstående men nöjd över paketöppningen, haha!

Nu har J också kommit till vårt Solsidan och flocken är samlad igen. Imorgon får vi besök av vänner och W får sällskap av sin halvbror – typ en av få hundar hon vågar vara bestämd mot. Annars är det en ganska mesig tant som mest fladdrar med överläppen för att visa tänderna och låter lite tjurigt. Men hon vågar aldrig säga ifrån, även när hon ”bör” som äldre hund. Förutom med halvbrossan då, hon hittar snabbt hans leksak eller något han vill ha, och går sedan runt med den som en trofé i munnen. Som en surtant 🙂

7 reaktioner på ”Sjuårig, tant & tidsuppfattning

 1. Tiden springer verkligen iväg. Vårt liv är väl uppdelat med före och efter pandemin. Under är ett konstigt vakuum bara. Klart att hon ska firas då hon fyller år. 7 år,, ja då börjar man bli lite tant.

  Gilla

 2. Grattis till er sötnos på 7års dagen, våran hund är 3år men han känns fortfarande som en liten valp 😛 att åren går så fort känns ofattbart, känns som igår vi fick honom så jag kan förstå din känsla 🙂 glad påsk fina du 💛

  Gilla

 3. Grattis fluffis. Håller med om det där tidsuppfattningen. Prata med maken att visst är ett ett år sedan du krocka med bilen så den måste lösas in…nähä, det var tydligen tre år sedan. Kan ju omöjligt stämma

  Gilla

 4. Grattis till lilla söta tanten. Söt liten dam.
  Vi har alltid kallat min svärmors hund för lillebror då min sambo alltid varit ensambarn. Sist när han fyllde år fick han titel storebror då han gick om i åldern. Här har vi en herre som är fylld med energi och lathet på en och samma gång.
  Kram Kajsa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s