Körsbärsblommor, kortvecka & ur fas

Men hörrni, så hände det igen. Livet hände och det blev tyst här. Varje dag har jag tänkt att ”idag ska jag blogga”, men så plötsligt var dagen över. Igen.

Snart är denna dagen också över. Klockan slår snart midnatt. J är i Kina, R sover hos en kompis, L hänger med någon/några kompis/ar online och jag har äntligen öppnat datorn.


Fick med mig mitt crew idag ut för att kolla på de blommande körsbärsträden. Det är ju inte precis Kungsträdgården i Stockholm, men var fint ändå 🙂 Och solen visade sig tom en stund!


Visst är det härligt med kortveckor, som nu efter påsk, men jag måste säga att jag liksom aldrig kom i fas efter att ha ”tappat” måndagen. Jag var liksom snett på det redan på tisdagen och det rättade aldrig till sig.

Så det var sååå ljuvligt igår när det äntligen var fredag och varken jag eller kidsen hade några större planer. Eller kidsen, jag kanske får börja kalla dem ungdomarna istället… Vi käkade bao buns och kollade på Masked singer. R konstaterade att vi gick och la oss ungefär när pappa J steg upp i Kina – det är ju knasigt det där!


Nu ska jag strax krypa ner i min renbäddade säng och njuta av att inte ha någon tid att passa imorgon. Ingen klocka som ska ringa. Ingen morgonpigg son som ska upp i gryningen och inte somnar om 🙂 Den fyrbenta fluffiga är en morgontrött rackare så henne behöver jag inte stressa ut med och L skulle nog sova stenhårt till lunch om jag inte väcker henne… tur att hon inte vet att jag ska föreslå att vi ska åka och kolla på skor imorgon… det är typ det värsta hon vet!

Imorgon ska jag också förbereda lite mat, för den kommande veckan ska jag vara i fas och inte ligga ett halvt steg efter hela tiden!

7 reaktioner på ”Körsbärsblommor, kortvecka & ur fas

  1. Ja ibland kommer livet emellan när man har tänkt blogga. Själv var jag sjuk ett tag. Så underbart att gå och se på blommande körsbärsträd! Våren ligger verkligen långt framme där du bor. Här syns ingenting på grenarna än.
    Jag har också kommit ur fas ibland när det har varit kortveckor, och har legat en dag fel i almanackan varje dag. Hoppas att du fick en skön sovmorgon 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s