Brygghäng, radiobilar & vardagsnjuta

Idag har vi haft riktigt härligt väder. Tyvärr gick jag hem från jobbet med magont så jag har inte njutit så mycket av det, men under kvällen satt jag ute en stund på vår lilla uteplats mot havet. Den stora loppan var på konsert, hennes bror hängde på fotbollsplanen & maken satt (sitter) på ett flygplan på väg hem från Kina.


Älskar att vi bara kan öppna altandörren och komma rakt ut på kajen utanför och blicka över mot Danmark! Ett enkelt sätt att njuta när tillfälle ges.


För några veckor sedan, närmare bestämt den förste april kom äntligen solen liksom på riktigt. Eftersom vi inte hade tagit fram några utemöbler så gick vi ut och satte oss på bryggan precis utanför vårt hus. Vi busade till det och tog med ett glas vin, en öl och en liten skål med chips och bara satt där och njöt på de platsbyggda sofforna. Ville liksom inte gå in och förbereda maten som egentligen var planerad och inhandlad. Hämtade ett glas till och satt kvar i ett par timmar 🙂


När det började bli kväll kilade vi bort längs kajen till piren strax framför oss där det var tivoli i några dagar. Alltså, de där kringresande tivolina är inte min grej, men sonen uppskattar det så vi gick dit och spenderade lite pengar på karuseller och chokladhjul. Tänkte att vi skulle käka något där också (det planerade maten tog vi dagen efter istället 🙂 ) men det var bara R som köpte lite churros. När vi kom hem igen blev det popcorn till middag, haha!

Men så får det helt enkelt bli ibland! Det gäller att ta till vara på de där dagarna! Vardagsnjuta liksom, även om just detta var en lördag 🙂 Man vet aldrig vad som händer och man ska inte skjuta allt framåt. Detta var en enkel grej som ändå finns kvar i våra minnen som en riktigt mysig eftermiddag/kväll.


Har du vardagsnjutit något den sista tiden?

7 reaktioner på ”Brygghäng, radiobilar & vardagsnjuta

  1. Jag försöker vardagsmysa varje dag, på något sätt. Att invänta helger eller semester har aldrig legat för mig. Jag lever nu. Varje dag. Hoppas du är bättre i magen idag. Popcornsmiddag är inte helt fel 🙂

    Gilla

  2. Så mysigt med tivoli. Den där Top spin åkte jag i höstas när det var ett kringresande tivoli här i stan där jag bor. Gjorde det enbart för äldsta grabbens skull då jag är riktigt höjdrädd och skrämmer upp mig själv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s