Vår stjärna ☆


I kördags gjorde hon debut som sing/songwriter – vår älskade L! Hon klev upp på den där scenen och sjöng tre låtar som hon skrivit själv. Hon berättade om låtarna med en proffsighet som om hon aldrig gjort annat! Det var på en konsert för psykisk hälsa så det var ett tungt tema.Hon har skrivit både text och musik själv och vi hade inte fått höra låtarna innan, bara några delar ur ett par av dem. Fantastiska, fantastiska tjej! Stoltheten i bröstet var enorm!

Även om jag älskar musik & att sjunga har jag aldrig kunnat skriva en låt. Om jag ska hitta på en textrad får jag bara upp redan befintliga texter i mitt huvud 🙂 Så jag är extra imponerad!


L har stått på scen tidigare, men detta var första gången hon sjöng något hon skrivit helt själv.

Just nu håller de på med mello-låtar i skolan och det är en utmaning för henne då det ska vara på svenska och de är flera i gruppen som ska komma överens. Men vem vet, om några år kanske hon sitter där i greenroom under mellospektaklet! Vår stjärna! ☆

3 reaktioner på ”Vår stjärna ☆

  1. Åh jag kan verkligen förstår att du är stolt över henne! Jag har alltid varit imponerad av människor som kan skriva musik, och som dessutom kan framföra den själva. Du får se fram emot att se henne på Mello i framtiden😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s