Skaldjur, bloggen & taxi

Vet ni, jag är verkligen glad över min blogg. Glad när jag tittar tillbaka och ser vad jag bloggat om. Glad över att jag bloggat i så många år nu. En dag tex funderade jag över vad vi gjorde Valborgshelgen förra året.. Kollade i bloggen och insåg att vi varit på Solsidan, sått ängsblommor, käkat grekisk pytt & marängbakelser med grannarna och åkt familjeribben. Hyfsat likt i år 🙂 Lite annan mat och det blev ingen båttur för min del, men det ska bli kul att se om ängsblommorna tar sig i år!Ja, Valborg kom och gick och sedan en fullspäckad vecka på det. Att blogga har hamnat i skymundan, trots att jag har en hel del att blogga om. Det har varit aw, konsert, kurs & Peter Pan går åt helvete och sedan kom helgen med skaldjur och taxiverksamhet 🙂 Som sagt, jag har inte suttit sysslolös!


Den här kommande veckan ska jag utmana mig själv och försöka få till en bra bloggrutin igen. Det står inte fullt lika mycket på schemat den här veckan, även om det inte direkt är några lediga kvällar efter jobbet. Men som sagt, jag är glad över min blogg och vill gärna att den lever vidare.

12 reaktioner på ”Skaldjur, bloggen & taxi

 1. När man inte har något att skriva så har man hur mycket tid, men då mycket händer som man vill dela med sig av så hinns det inte Bloggen är så värdefull för mig också.

  Gilla

  • Fast det är väl lite så det ska vara – att man ska njuta av nuet när det händer. Ibland känns det bara så ointressant att skriva om saker som hänt någon vecka tidigare, fast det spelar ju eg ingen roll.

   Gilla

 2. Ja så brukar jag också göra, kika tillbaka på gamla blogginlägg och se vad man gjorde osv. Man får minnas tillbaka, samt att man även får se bilder igen som man glömt att man tagit.

  Gilla

 3. Så roligt att läsa att du är så glad över din blogg! Jag förstår att det är jättekul att kunna gå tillbaka många år i tiden och läsa och se precis vad man gjorde. Jag har inte varit så flitig med att uppdatera min blogg, så det är långt ifrån allt jag kan gå tillbaka och läsa om. Men jag funderar också på att få till en bättre bloggrutin så det blir mer att läsa med tiden. 🙂

  Gilla

 4. Älskar att gå tillbaka till tidigare blogginlägg och att skriva nya. Låter som en bra vecka och mycket att kunna blogga om. Men visst tar bloggen också tid, så rutiner är inte fel. Lycka till!

  Gilla

 5. Oh vad jag känner igen mig i det du skriver!
  Jag behöver också hitta tillbaka till en bra bloggrutin. Saknar att blogga mer regelbundet men ändå hamnar bloggen i skymundan.
  Vi får ta oss i kragen helt enkelt.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s