April

Ja april inleddes med påsk och avslutades med Valborg. Det har varit en ganska skral bloggmånad men jag satsar på lite mer innehåll i maj.

♥ Den första april inleddes med ett helt underbart brygghäng hemma på vår gata i stan 🙂 Det var riktigt vårväder och vi fastnade på bryggan med ett (par) glas vin istället för att gå in och fixa middag. Så får man faktiskt göra ibland 😀
♥ Eftersom R hade inflammation i ena hälsenan blev det inga fotbollsträningar eller matcher för honom så kidsen och jag drog till Solsidan och hade påsklov. J kom några dagar senare.
♥ Den fyrbenta fluffiga firade sjuåring födelsedag!
♥ Plötsligt snöade det!!
♥ Vänner kom och firade lite påsk med oss Skärtorsdag – Långfredag. Bad i tunnan, äggskattjakt och långpromenad i skogen blandat med laxmiddag och sillunch. Påskigt värre!
♥ Påsken fortsatte med god & trevlig middag hos grannarna, långpromenader, sol på trädäcket i baddräkt och mer bad i tunnan. Tur att snön försvann lika fort som den kom… Gillar solen mycket mer 🙂
♥ J drog till Kina efter flera års uppehåll av inköpsresor under pandemin.
♥ Vi hade sexårig Vegas weddingday 🙂
♥ Det blev en spontan aw med vänner & pizza.
♥ Vi tog ribben till Köpenhamn och firade min vän Cool med lunch i Nyhavn & mumsig dansk glass.
♥ Den 21:e världsmiddagen gick av stapeln ”i” Bangladesh.
♥ Vi avslutade april med en helg i sommarhuset. Poolen fylldes, familjeribben sjösattes, ängsblommor såddes och vi hade ett kort besök av svågern. Det blev också bubbel med vännerna, vin med grannarna och en riktig långpromenad i härligt väder.

8 reaktioner på ”April

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s