Solnedgång, pizza & motto

För en kort tid sedan skrev jag om att fånga ögonblicken och vardaglyxa lite. I fredags gjorde vi det igen. Tanken var att vi skulle grilla och njuta av solen på takterrassen (vilken vi åt premiärmiddag för den här säsongen på tidigare i veckan). L skulle på fest och jag hade lovat henne att vara chaffis då det var en bit från stan.

Men så fick vi frågan om vi ville hänga med ut på stan och bara ta något att dricka, som en liten aw. Vi tackade ja, skippade grillplanerna och tänkte att det löser sig med mat 🙂


Och det gjorde det! Efter lite aw-häng och inställda chaffisåtaganden bestämde vi oss för att gå hem till oss, hämta käk på vägen och fortsätta njuta av kvällen på takterrassen. Har ett ölställe med pizzor som ”granne” så det var enkelt att få med sig rykande varma pizzor upp. Och vilken kväll det blev!! Vi satt ute till halv tio och bara njöt av solnedgången! Det var som om solen inte riktigt ville gå ner och himlen var orangeröd hur länge som helst.


Nog för att jag gillar att planera middagar och tillställningar – men sådana här kvällar är också underbara! All enkelhet, utan förväntningar & att bara go with the flow.

Den här sommaren – som blir lite knasig eftersom J ska cykla till Paris och har lite träningar innan dess 🙂 – kanske öppnar upp för fler tillfällen att bara fånga ögonblicket. Det kanske blir mottot sommaren 2023!

5 reaktioner på ”Solnedgång, pizza & motto

 1. Precis så ska det vara 🙂 go with the flow…. Lite så blev det i lördags för mig med.. En så bra dag i det vackra vädret, och det som hände, det hände

  Gilla

 2. Men åh vilken härlig kväll! Det måste ha varit helt underbart att sitta och äta pizza med den utsikten, och att njuta av solnedgången. Visst är det roligt att förbereda tillställningar, men samtidigt ofta väldigt tidskrävande. Att träffas sådär i all enkelhet tycker jag är väldigt behagligt 🙂

  Gilla

 3. Vilket underbart motto! Fånga ögonblicket, det ska jag också försöka att göra mer.
  Låter som det blev en helt förträfflig kväll och sådana där spontana saker brukar ändå vara de bästa.

  Gilla

 4. Gud så underbart det låter och ser ut, att fånga dagen på det där sättet och att vara spontan är så otroligt härligt 🤩och vilken magisk solnedgång!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s