Lavendel, gröna fingrar & växtblogg


Nu har jag äntligen tagit tag i lite plantering här hemma. Nu gäller det bara att hålla liv i allt också 🙂


Köpte en Eucalyptus i present för ett tag sedan och blev så förtjust i växten att jag inte kunde låta bli att köpa en till mig själv nu också. Dock tyckte jag att den jag gav bort doftade mycket godare 🙂


Det blev också en vit lavendel över från en annan plantering jag gjort, men vi får väl se om den lockar till sig några fjärilar där uppe på takterrassen, hehe.

Med tanke på att vi ofta är i sommarhuset långa perioder under sommaren så är det alltid lite knepigt med blommor både här och där. Det är alltid några stackare som blir utan kärlek och omsorg. Och vatten… 🙂 Men den här sommaren blir väldigt upphackad så då kanske växterna har en chans. Kanske.


Nu ska jag bara ge mig på att plantera lite luktärter också. Hade planerat att göra det förra året, men det blev aldrig av. I år har jag, även om det kanske är lite sent, köpt fröer och imorgon får jag för hoppningsvis ner dem i jord också. Det ska bli spännande att se om jag lyckas. Herregud, det här blir kanske värsta växtbloggen om jag lyckas 😀 (Ingen risk enligt mina föräldrar som tycker att det är bättre att jag får påsvis med tomater från dem istället för tomatplantor som ändå bara vissnar… )

7 reaktioner på ”Lavendel, gröna fingrar & växtblogg

  1. Som jag önskar att jag kunde hålla växter vid liv. Däremot är jag lite bättre med människor 🙂 Tycker ju att det är så fint då andra har gröna fingrar.

    Gilla

  2. Eftersom vi aldrig är hemma har vi numera nästan bara fuskblommor inne. Det funkar!

    Ute har vi nästan förintat trädgården. Hela framsidan är numera husbilsparkering.

    Blir ingen blomblogg hos mej 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s