Värme, magnolia & kortvecka

Solen och värmen kom – och försvann igen… Men så länge vi inte får snö igen så är jag ändå glad. Ser på prognosen att det ska bli lite sol igen, även om värmen verkar frånvarande ett tag till.


Dock tycker jag att det är underbart att se hur det spritter i naturen just nu. När vi var i Köpenhamn förra helgen såg jag att magnolian var utslagen och skickade en bild till min mamma. Kom hem till Sverige igen och körde förbi ett gigantiskt utslaget magnoliaträd, haha. Same same och det lilla danska trädet var plötsligt inte mycket att hänga i julgranen.


En jobbdag till, sedan blir det långhelg. Igen. Inte för att jag klagar. Men lite galet är det att det är två kortveckor i maj. Snart är det ju skolavslutning och midsommar 😀 Snart kan jag iaf säkert hitta liljekonvaljer istället för vitsippor!

12 reaktioner på ”Värme, magnolia & kortvecka

 1. Solen och värmen gjorde visst bara ett gästspel här också. Så täckjackan och de tjocka handskarna är framplockade igen, och vinden biter i kinderna.
  Så härligt att du har sett blommande Magnolia redan. Det är så otroligt vackra träd. Här blommar fortfarande inga träd av någon sort.
  Kortvecka är alltid lika gött:)

  Gilla

 2. Nu går det fort. April bara sprang iväg och fattar inte vad som hänt. Tror maj också går fort då vi har så mycket att göra då. Flera kalas, bröllop osv.

  Gilla

 3. vad härligt och grönt det ändå ser ut hos er. VI kör ännu med gråmulet och knappt över nollgradigt. Och nästa vecka har de lovat ännu mera snö

  Gilla

 4. Åh magnolia som är så fint, är så sugen på att köpa en till våran trädgård men vet inte riktigt vart jag ska ställa den haha 😅 önskar dig en fin fredag och härlig helg 💕

  Gilla

 5. Så härligt med blommor som tittar fram 🙂 Här i södra norrland är det lite sådär fortfarande 😉 Men hoppas på rejäl vår snart *ler*
  Trevlig helg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s